Font Size

Profile

Layout

Direction

Menu Style

Cpanel

Welkom bij Bart Beermann Raamdecoratie

Bart Beermann Raamdecoratie is officieel partner van Multi Raamdecoratie. Bekijk hier zijn webshop. Gevoel voor sfeer, styling en kwaliteit is mij van huis uit met de paplepel ingegoten. Als houder van een atelier en als agent voor diverse merken deed ik bovendien jarenlang ervaring op in raamdecoratie: waardevolle bagage waarvan mijn klanten nu profiteren.

In 2000 vond ik de tijd rijp om geheel op eigen benen te staan. Zonder middelen voor uitgebreide reclame-inspanningen zorgden tevreden klanten voor de beste promotie die een ondernemer zich kan wensen: mond-tot-mondreclame. Inmiddels word ik ook veelvuldig ingehuurd door woningstylistes / architecten.

Ook meet en plaats ik raamdecoraties voor diverse woninginrichters waaronder Riviera Maison. Inmiddels is Bart Beermann Raamdecoratie ontwikkeld tot een volwaardig bedrijf dat uitblinkt in klantgerichtheid en scherpe prijzen. Want ondanks het succes houd ik slechts een doel voor ogen: 'Ik wil stijlvolle en functionele raamdecoratie bieden voor iedereen'   Raamdecoratie dat naadloos aansluit op uw interieurstijl, raamconstructies, de lichtinval en natuurlijk uw budget. Ons assortiment bestaat onder meer uit: Vouwgordijnen Gordijnen, vitrages en inbetweens Shutters Rolgordijnen Houten / Aluminium jalouzieën Lamellen Plisées / Duetten® Panelen Nieuw in Nederland: Ontwerp uw eigen (vouw) gordijn! Het is nu mogelijk om zelf uw favoriete patroon te kiezen, met uw favoriete kleuren en direct het resultaat op het scherm te zien.

Er is keuze uit 135 kleuren en 33 dessins in 5 verschillende stoffen. Zo Kunt u het (vouw) gordijn voor exacte Iedere kamer in De juiste kleur en met een uniek patroon bestellen. De materialen zijn: 100% polyester (met een natuurlijke uitstraling), krimpvrij, wasecht (30 °) en kamerhoog. Zo werkt het:Klik op de link onder aan deze pagina. Kies een van de patronen op deze pagina door erop te klikken.

Sleep nu met de muis een kleur uit de middelste kolom naar een vakje in de rechterkolom. Na elke bewerking verschijnt het resultaat in de linkerkolom. Vergeet niet de mogelijkheden onderin de rechterkolom te gebruiken. Wilt u een ander patroon proberen, klik dan rechtsboven op 'sluit' in het venster en begin opnieuw. Zo bestelt u het:In het venster Kunt u ook de link vinden om een knipstaal te bestellen van uw ontwerp. Helaas is dit niet via dit scherm mogelijk. Indien u een knipstaal wilt bestellen verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 0653 2000 40.

You are here Nieuws Welkom bij Bart Beermann Raamdecoratie